Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 11 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 25, Vin Mai 03, 2024 12:10 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
PartyRadio In Vacanta Fortata !
5 participan?i
Pagina 1 din 1
PartyRadio In Vacanta Fortata !
E greu sa anunt asa ceva aici .. dar cred ca e cel mai bun mod de a comunica (daca se poate sa spunem comunicare .. aici a lipsit cu desavarsire) PartyRadio va intra in vacanta sincer .. da noi luam vacanta cand altii fac ascultatori ! De ce asa ceva ?
Pai innainte de toate hai sa ma apuc sa spun ... in ultimele 2 luni de zile .. la care cu totii ati fost atenti doar ziua mea .. a fost ceva .. restu : Cearta ; Vorbe ; Jigniri ; Insulte Si Continui asa 2 zile nu ma opresc daca e nevoie !!
De ce luam vacanta ? Pentru ca e necesar acest lucru in primul rand poate numai asa ne dam seama ce am gresit si nu numai asta .. poate asa ne va pasa de partyradio ... Eu am incercat sa explic si sa va impun unele lucruri dar daruirea voastra a fost nula .. degeaba am discutat pe canalul tehnic pentru ca a fost in zadar .. doar x ul ala a fost martor la ce am zis eu pentru ca acolo a ramas ! NIMIC DIN CE AM ZIS ACOLO NU SA PUS IN APLICARE ! Deci din pacate PartyRadio va fii doar back up pana la 1 octombrie ! Nu Meritam sa avem zile bune asta din cauza noastra ! Noi suntem cei care promitem dar nu facem nimic . Noi Suntem Cei Care Ne Batem Cu Pumnu In Piept Ca Facem Si Ramane Doar Vorba !!Dragilor Echipa Va Fii De La Zero :
-Nu Ca Robert Sa Se Certe Zilnic Cu Lidia (lucru care face sa fie si mai tensiune in radio)
-Nu Ca Sergiu Care De Aproape O Luna Spune Ca Emite Si El ... Pauza !
-Nu Ca MrSheen (Roby) care iese din emisie la cel mai mic lucru care se intampla !!
DRAGILOR ESTE NEPROFESIONALISM SI ASTA MEREU VA DUCE IN JOS !!
Pai innainte de toate hai sa ma apuc sa spun ... in ultimele 2 luni de zile .. la care cu totii ati fost atenti doar ziua mea .. a fost ceva .. restu : Cearta ; Vorbe ; Jigniri ; Insulte Si Continui asa 2 zile nu ma opresc daca e nevoie !!
De ce luam vacanta ? Pentru ca e necesar acest lucru in primul rand poate numai asa ne dam seama ce am gresit si nu numai asta .. poate asa ne va pasa de partyradio ... Eu am incercat sa explic si sa va impun unele lucruri dar daruirea voastra a fost nula .. degeaba am discutat pe canalul tehnic pentru ca a fost in zadar .. doar x ul ala a fost martor la ce am zis eu pentru ca acolo a ramas ! NIMIC DIN CE AM ZIS ACOLO NU SA PUS IN APLICARE ! Deci din pacate PartyRadio va fii doar back up pana la 1 octombrie ! Nu Meritam sa avem zile bune asta din cauza noastra ! Noi suntem cei care promitem dar nu facem nimic . Noi Suntem Cei Care Ne Batem Cu Pumnu In Piept Ca Facem Si Ramane Doar Vorba !!Dragilor Echipa Va Fii De La Zero :
-Nu Ca Robert Sa Se Certe Zilnic Cu Lidia (lucru care face sa fie si mai tensiune in radio)
-Nu Ca Sergiu Care De Aproape O Luna Spune Ca Emite Si El ... Pauza !
-Nu Ca MrSheen (Roby) care iese din emisie la cel mai mic lucru care se intampla !!
DRAGILOR ESTE NEPROFESIONALISM SI ASTA MEREU VA DUCE IN JOS !!
Vizitato- Vizitator
Re: PartyRadio In Vacanta Fortata !
Unde la munte sau la mare ?
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/03/2009
cred ca in nici un caz asemenea vacanta doream in fine asta e ..
Vizitato- Vizitator
dar sa fie vacanta scurta
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/03/2009
in duubaaaiii :>
lidia- Admin
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 33
Data de inscriere : 09/09/2009
dar nu au fost posibilitati nu?
Robert84- 1 din 10
-
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 39
Data de inscriere : 09/09/2009
exact
dar hai sa spunem oamenilor ce inseamna aceasta vacanta :
-in primul rand se va renunta la id urile de mess .. dedicatiile se vor face doar pe site ul nostru la sectiundea Dedicatii Live
-in al doilea rand echipa va fii modificata structura cerinte si asa mai departe
-vrem sa revenim in sezonul de toamna cu o grija de programe si de emisii doar pentru ascultatorii nostri
-si vom revenii cu multe surprize !
dar hai sa spunem oamenilor ce inseamna aceasta vacanta :
-in primul rand se va renunta la id urile de mess .. dedicatiile se vor face doar pe site ul nostru la sectiundea Dedicatii Live
-in al doilea rand echipa va fii modificata structura cerinte si asa mai departe
-vrem sa revenim in sezonul de toamna cu o grija de programe si de emisii doar pentru ascultatorii nostri
-si vom revenii cu multe surprize !
Vizitato- Vizitator
Da ,cu un site bogat, promit eu :*
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Data de inscriere : 24/06/2009
justlady deja formul din moarte clinica traieste din nou si asta datorita tie si celor care au venit alaturi de noi ! e cazul sa spunem ca avem nevoie aici de cat de multa lume dar si de cat mai multe subiecte !
Vizitato- Vizitator
Multumesc Bogdane . Chiar imi place site-ul si forumul m-a captivat total.
Pe rand toate vor lua amploare, si va fi superb.
Te iubesc puiu meu :*:*:*
Pe rand toate vor lua amploare, si va fi superb.
Te iubesc puiu meu :*:*:*
JustLady- Admin
-
si eu te iubesc JustLady ! si da datorita tie a reinviat acest forum .. speram persoanele care au facut cont sa posteze .. nu cer zilnic dar la 2 3 zile sa gasim subiecte sau mesaje de la ei asa va merge forumul nu sus ci foarte sus!
Vizitato- Vizitator
Incet se vor obisnui ,voi avea eu grija.
Iar cei din colectivul partyradio care la 2 zile nu posteaza un comentariu sau sa propuna un subiect ,va trece ascultator...
Iar cei din colectivul partyradio care la 2 zile nu posteaza un comentariu sau sa propuna un subiect ,va trece ascultator...
JustLady- Admin
-
imi place .este foarte frumos.inseamna ca cel care a facut acest site l-a facut din dragoste si pasiune
Yuri_Danger- Vizitator
-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 58
Data de inscriere : 26/09/2009
Da Yuri asa este, e facut de bogdan !
JustLady- Admin
-
Subiecte similare
» Reguli Operator #PartyRadio Undernet !
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» PartyRadio 2 Ani !
» Hubul PartyRadio
» PartyRadio 1 AN !!
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» PartyRadio 2 Ani !
» Hubul PartyRadio
» PartyRadio 1 AN !!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita
Mier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady
» Primul Banc Nou Cu Bula