Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 25, Vin Mai 03, 2024 12:10 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
Partyradio pentru mine
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Partyradio pentru mine
Pentru mine Partyradio e un loc unde am intrat din curiozitate, am ramas ca mi-a placut si alaturi un colectiv minunat am invatat multe. Multumesc echipei partyradio , aveti un loc in sufletul meu pt totdeauna! Elena
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/06/2009
Re: Partyradio pentru mine
Ce inseamna pentru mine PartyRadio? Era primavara anului 2008 cand am intrat intamplator pe canalul de Undernet #partyradio.Erai chiar tu in emisie scumpule Di|iU...asa erai atunci.De atunci iaca s-au facut 2 anisori imediat si sunt alaturi de PartyRadio cu tot ceea ce inseamna el. Impreuna am trecut si prin momente rele de care nu vreau sa imi mai aduc aminte dar si prin momente superbe. PartyRadio este pentru mine ca um al 3 parinte...stie sa ma asculte, stie sa dea sfaturi...si mai ales stie unde sa iti intre pe sub piele ca sa te faca sa te simti bine.AI FOST, ESTI SI VEI FI MEREU UN SPRIJIN PENTRU MINE.Bogdane toata stima pentru tine...te stiu doar din pozele de pe mess sau de pe site...nu ne-am vazut nicodata...dar stiu un lucru : esti OM...si asta spune tot. Tot respectul meu pentru tine si sa-ti dea Dumnezeu multa multa sanatate si putere sa iti duci proiectul pana la capat....sa stii ca nu am uitat unde vrei sa ajungi : Visul Tau De O Viata : SA EMITI IN FM. Dumnezeu este sus si o sa te ajute . Cu stima si respect al vostru mereu r3dbull
r3dbull- Admin
-
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 46
Localizare : Medias
Data de inscriere : 26/04/2008
ma bucur r3dbull esti in familia noastra si vei ramane alaturi de noi
Vizitato- Vizitator
Da ce sa zic!Pentru mine inseamna foarte mult.....
Ca sa fii cel mai bun,trebuie sa crezi in sansa ta,iar atunci cand ai si sansa inseamna ca esti printre cei mai buni...!!!Da stimatii mei colegi asa este am avut marea placere sa ma alatur voua **FAMILIEI PARTYRADIO**!!!!!!! Este o binemeritata incredere din partea voastra cei ai familiei PARTY. Vreau sa va multumesc tuturor pentru increderea acordata.Inainte PRIETENI CU PARTY.Va spune gigibaubau ca se merita,aici e distractie maxima.BOGDANE AI DIN PARTEA MEA TOT RESPECTUL BINEMERITAT!!!!!!!BauBau
Ca sa fii cel mai bun,trebuie sa crezi in sansa ta,iar atunci cand ai si sansa inseamna ca esti printre cei mai buni...!!!Da stimatii mei colegi asa este am avut marea placere sa ma alatur voua **FAMILIEI PARTYRADIO**!!!!!!! Este o binemeritata incredere din partea voastra cei ai familiei PARTY. Vreau sa va multumesc tuturor pentru increderea acordata.Inainte PRIETENI CU PARTY.Va spune gigibaubau ca se merita,aici e distractie maxima.BOGDANE AI DIN PARTEA MEA TOT RESPECTUL BINEMERITAT!!!!!!!BauBau
gigi-bau-bau- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 55
Data de inscriere : 25/06/2009
Frmos respect arati pt tot ce ai invatat si primit alaturi de noi
Ce sa zic?
Jos palaria in fata prostiei si a lipsei de respect si bun simtz !!!
Ce sa zic?
Jos palaria in fata prostiei si a lipsei de respect si bun simtz !!!
JustLady- Admin
-
tu vorbesti aici de respect ... chiar crezi ca exista ? nu exista
Vizitato- Vizitator
dar uite cine vb de respecte....HAHAHA!Tu BOGDANE?Ma faci sa rad
gigi- Vizitator
Este parerea tuturor Gigi ,cu un pic de respect puteai sa fi fost altfel ... dar tu si Camy numai Dumnezeu stie ce fel de oameni sunteti, si nici nu ne mai obosim sa intelegem, pt ca e mai sanatos sa ignoram! Numai bine sa aveti !
JustLady- Admin
-
exista un singur Dumnezeu si da dupa suflet unele lucruri ... oricum tot ce pot sa spun este doar atat : PartyRadio ramane unde alte radio uri nu ajung : In Sufletul Ascultatorilor . Asta nimeni nu o poate lua .. nici tu gigi si nimeni !
Vizitato- Vizitator
Asa e bogdane !
JustLady- Admin
-
Ramane in suflet orice ar fi !
JustLady- Admin
-
Subiecte similare
» Ce Inseamna PartyRadio Pentru Voi ?
» TOP 29 PartyRadio
» Reguli Operator #PartyRadio Undernet !
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» Bine Ai Venit !!
» TOP 29 PartyRadio
» Reguli Operator #PartyRadio Undernet !
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» Bine Ai Venit !!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita
Mier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady
» Primul Banc Nou Cu Bula
Mier Oct 07, 2009 10:21 pm Scris de Robert84
» Un Banc Pe zii