Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 20 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 25, Vin Mai 03, 2024 12:10 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
PartyRadio o familie unita
+2
`DjCata}{
gigi-bau-bau
6 participan?i
Pagina 1 din 1
PartyRadio o familie unita
Nu-i asa ca e frumos si bine cand ai prieteni alaturi de tine?
Ei bine prin intermediul acestui post de radio poti ave multi prieteni, asa cum iti plac si tie.
PartyRadio mereu a fost si va fi un radio unicat, un radio care face diferenta si un radio unde toti pot sa vorbeasca...
PartyRadio este locul unde poti vorbi liber si poti sa te exprimi atat timp cat ai limita bunului simt dar cel mai important, e ca o familie unita care are dorinta de a se face o familea mai mare, o familie care sa fie mereu alaturi unul de altul si unde sa nu fie certuri. O familie care stie sa respecte si nu se coboara la nivel josnic si stie sa aprecieze pe cine e de apreciat, asa cum merita fiecare...
Ei bine prin intermediul acestui post de radio poti ave multi prieteni, asa cum iti plac si tie.
PartyRadio mereu a fost si va fi un radio unicat, un radio care face diferenta si un radio unde toti pot sa vorbeasca...
PartyRadio este locul unde poti vorbi liber si poti sa te exprimi atat timp cat ai limita bunului simt dar cel mai important, e ca o familie unita care are dorinta de a se face o familea mai mare, o familie care sa fie mereu alaturi unul de altul si unde sa nu fie certuri. O familie care stie sa respecte si nu se coboara la nivel josnic si stie sa aprecieze pe cine e de apreciat, asa cum merita fiecare...
Vizitato- Vizitator
Re: PartyRadio o familie unita
da styven o familie pe care sincer uneori ai ranit-o ... din pacate nu stiu ce vrei de la tine .... sper timpul sa vindece tot in tine pentru ca ceva nu e bun si stii destul de bine ce zic ... PartyRadio Are Nevoie De Oameni LOIALI SI CU MULT RESPECT DIN PARTEA LOR !! Iar Comunicarea Este VITALA !!
Vizitato- Vizitator
dap asa e
suntem o familie.bv vouaaaaaaaaa
suntem o familie.bv vouaaaaaaaaa
gigi-bau-bau- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 55
Data de inscriere : 25/06/2009
Ai dreptate colegu aici este o familie unita o echipa unita si tot anainte
`DjCata}{- Vizitator
-
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 50
Data de inscriere : 26/06/2009
La multe realizari,bucurii si impliniri. Multa bafta!
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/06/2009
vror unii nu vor mereu vom fii aici stiti de ce ? pentru ca sunt destul de multi oameni care TRAIESC CU PARTYRADIO asa ca ...
Vizitato- Vizitator
Dupa cum am mai spus si pe alte topicuri..pentru mine PartyRadio este al 3 parinte si va fi asa mereu.Nimeni si nimic nu poate sa ma opreasca sa nu iubesc acest Radio cu tot ceea ce inseamna el ( de la site,forum,blog,hub pana la cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata).Te pup PartyRadio.
Acelasi si mereu energizant : r3dbull
Acelasi si mereu energizant : r3dbull
r3dbull- Admin
-
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 46
Localizare : Medias
Data de inscriere : 26/04/2008
Spre dezamagirea unora PartyRadio inca exista...si va mai exista mult timp .... asa ca dragii mamei care doresc sa faca rau acestul radio...nu va obositi ...e f bn aparat si protejat din toate partile...acest radio a cucerit multe inimi....eu iubesc acest radio cu tot ce contine el...(site-uri, blog-uri, chat-uri,etc)....dar si dj-ii care sunt in miscare tot timpul....sa faca oamenii sa se simta cat mai bn....va felicit pe toti ....TE IUBESC PARTYRADIO
_camy_- Vizitator
-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 32
Data de inscriere : 16/07/2009
Partyradio merge inainte orice ar fi !!! Kiss mare pt Bogdan si toti care ubesc Partyradio!!!
JustLady- Admin
-
mare o sa ajunga ca deaia muncim la acest radio nu?
Robert84- 1 din 10
-
Numarul mesajelor : 48
Data de inscriere : 09/09/2009
ce intelegi robert prin munca ? hai sa fim seriosi acum cat se munceste si cat doar se zice ca se munceste ... crezi ca daca se muncea acum mai erea pauza ? hai sa fim realisti 2 minute macar !
Vizitato- Vizitator
da ai dreptate in privinta asta dar se poate muncii incepand de acu si care nu isi face treaba poate sa fie liber si sa vina altii care vor sa faca o treaba nu?
Robert84- 1 din 10
-
Numarul mesajelor : 48
Data de inscriere : 09/09/2009
va urma o perioada infernala cum am promis asta ce pot sa zic daca nu te afunzi in partyradio pana la capat atunci zii pas cred ca va fii benefica revenirea noastra ...
Vizitato- Vizitator
important e sa ramanem o familie ,oriunde am fi. te iubesc bogdane indiferent unde voi fi, o spun pt ultima data pa pa iubirea mea
JustLady- Admin
-
Subiecte similare
» Reguli Operator #PartyRadio Undernet !
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» CONCURS PARTYRADIO
» Bine Ai Venit !!
» PartyRadio 1 AN !!
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» CONCURS PARTYRADIO
» Bine Ai Venit !!
» PartyRadio 1 AN !!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita
Mier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady
» Primul Banc Nou Cu Bula