PartyRadio

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

PartyRadio
PartyRadio
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 16 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 52, Joi Noi 21, 2024 1:07 pm
Ultimele subiecte
» Partyradio pentru mine
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyMier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady

» Un Om Special !
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyMier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady

» PartyRadio o familie unita
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyMier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady

» Primul Banc Nou Cu Bula
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyMier Oct 07, 2009 10:21 pm Scris de Robert84

» Un Banc Pe zii
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyLun Sept 28, 2009 10:35 pm Scris de Robert84

» Canalul #Triviana
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyDum Sept 27, 2009 1:12 pm Scris de Robert84

» bancuri de zi cu zi
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyDum Sept 27, 2009 1:09 pm Scris de Robert84

» PartyRadio In Vacanta Fortata !
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptySam Sept 26, 2009 10:02 pm Scris de JustLady

» Omul din spatele lui TIESTO
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyJoi Sept 24, 2009 10:20 pm Scris de Robert84

» pareri despre dj-ii de pe partyradio
Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! EmptyMier Sept 23, 2009 2:18 pm Scris de lidia

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PartyRadio

Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !!

In jos

Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! Empty Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !!

Mesaj Scris de Vizitato Joi Apr 03, 2008 11:48 am

Pai Tot Respectu Pentru Catalin Botezatu Se Pare Ca Romanii Il ..... Dispretuie Dar Cine Il Pretuiesc Sunt Cei DIn Afara unde moda nu inseamna cu cine traiesti ; ce ai facut in viata intima si asa mai departe !! Moda este o arta si trebuie tratata ca atare deci TOT RESPECTUL PENTRU CATALIN BOTEZATU !! Very Happy

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! Empty Re: Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !!

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mai 09, 2008 12:53 am

Ce Botezatul ..... In ziua de azi te imbraci in crezi tu ca te simti confortabil si cat de cat sa , stea si bine haina pe tine....Sportul e si va fi la moda si de acum in 10 ani!

P.S Kiss For ALL

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !! Empty Re: Cand Spui Moda Spui Catalin Care Catalin ? Aflati Mai Jos !!

Mesaj Scris de Vizitato Lun Mai 12, 2008 10:57 am

Ce sa zic...si eu sunt pro tzinuta SPORT. Mai ales ca mergand la facultate aia e cea mai comoda...o pereche de jeans si un tricou pentru mine inseamna tinuta ideala. Asa ca la mine nu prea conteaza ce e in si out in domeniul modei, conteaza sa ma simt eu bine in ceea ce imbrac. poop

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Mai 13, 2008 10:48 am

Asa este moda o faci tu dar in general oricum nu pot spune ca avem altceva mai bun in romania din pacate .... eu unu asa cred Very Happy

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Mai 14, 2008 10:14 am

Deci pana la urma NU sunt singura care voteaza ptr. SPORT Twisted Evil

P.S Kiss For ALL

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Mai 19, 2008 1:21 am

Si eu spun tot Sport dar ma refer la moda in general ... cred ca Botezatu este numarul unu Wink

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Mai 21, 2008 5:13 am

1 Nu-mi place deloc si 2. Are o fatza de cere numai pumni .... Twisted Evil Parerea mea scratch

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bianca Joi Mar 12, 2009 3:58 pm

Hainele SPORT...da...place :X. Ma imbrac sport ori de cate ori am ocazia...In generel ma imbrac cat de cat decent din cauza serviciuliu ce, cere o tinuta decenta, in rest sunt adepta genului Sport, Sport Elegant! X
Si cu Botezatu...vb-o lui k a ajuns unde este si nu cred ca suntem noi in masura sa-l judecam...Wink

Bianca
Bianca
Admin

feminin
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum