Cine este conectat?
În total sunt 50 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 50 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Joi Noi 21, 2024 1:02 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
Bine Ai Venit !!
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Salve va spune DjShacalul
Cu ce poate incepe o zi mai bine decat cu o Cafea buna
si o muzica pe masura Eu Va servesc la Party Radio "Cafelutza de Dimineatza"
si o muzica pe masura Eu Va servesc la Party Radio "Cafelutza de Dimineatza"
Vizitato- Vizitator
Bun Venit Delia!!
Bun venit Delia In Familia Noastra !!! La Cat Mai Multe Emisii Aici !!!
Vizitato- Vizitator
Bine Am Gasit PartyRadio !!
Sunt cristina si ascult partyradio si de ce nu pot sa zic ca sunt in aceasta familie !!
Vizitato- Vizitator
Re: Bine Ai Venit !!
Salutare tuturor ... numele meu e Cristina am 26 de ani si sunt din Buzau ... ascult Party Radio de vreo 2 luni ... am adresa acestui minunat post de radio de la o colega si ii multumesc in fiecare zi pentru acest cadou... sunteti minunati ... am prins ceva curaj si am zis sa ma inscriu si eu pe forumul vostru ... am si ceva dj favoritzi DjShacalul (cu el am cateva emisiuni inregistrate si le ascult in masina).... diliu si cokteilurile lui ...o voce mai noua ... am auzit`o de putine ori delia (sper sa o aud mai des) Keep Going ... o fidela ascultatoare de Party Radio
Vizitato- Vizitator
PartyRadio
Bine v-am gasit PartyRadio !! Sunt cornel Si Ascult PartyRadio cand imi permite timpul meu liber
Vizitato- Vizitator
Cristina82 a scris:Salutare tuturor ... numele meu e Cristina am 26 de ani si sunt din Buzau ... ascult Party Radio de vreo 2 luni ... am adresa acestui minunat post de radio de la o colega si ii multumesc in fiecare zi pentru acest cadou... sunteti minunati ... am prins ceva curaj si am zis sa ma inscriu si eu pe forumul vostru ... am si ceva dj favoritzi DjShacalul (cu el am cateva emisiuni inregistrate si le ascult in masina).... diliu si cokteilurile lui ...o voce mai noua ... am auzit`o de putine ori delia (sper sa o aud mai des) Keep Going ... o fidela ascultatoare de Party Radio
Se pare ca avem fani iti multtumim frumos ca asculti acest minunat post de radio keep going iti putem spune si noi
Vizitato- Vizitator
Bine Ai Venit !
DjShacalu scrie :
Se pare ca avem fani iti multtumim frumos ca asculti acest minunat post de radio keep going iti putem spune si noi
Eu cred ca suntem un radio din suflet pentru suflete iar ce a reusit PartyRadio sa faca pana acum .... nu este decat sa aiba acolo un loc in sufletele voastre . Iar cu aceasta ocazie trebuie mentionat un lucru Acest Radio Fara Voi Ascultatorii Este Ca Si Un Copac Fara Flori!!
Va Multumesc Si Cu Mare Respect Al Vostru Diliu aka Bogdan !!
Eu cred ca suntem un radio din suflet pentru suflete iar ce a reusit PartyRadio sa faca pana acum .... nu este decat sa aiba acolo un loc in sufletele voastre . Iar cu aceasta ocazie trebuie mentionat un lucru Acest Radio Fara Voi Ascultatorii Este Ca Si Un Copac Fara Flori!!
Va Multumesc Si Cu Mare Respect Al Vostru Diliu aka Bogdan !!
Vizitato- Vizitator
Uite ca aici deja ma abtin ........ Noi deja avem un site unde voi ascultatorii ne puteti vedea pe site-ul WwW.BestPartyRadio.Tk ....Va asteptam si pe acolo cu pozele voastre
Vizitato- Vizitator
Salutare tuturor colegilor de la PartyRadio pupicii de data asta sunt numai ptr. ascultatori si nu uitati de site-ul nostru WwW.BestPartyRadio.Tk Va asteptam in continuare cu pozele voastre ... De ce nu chear si cu sfaturile voastre aici pe FORUM
P.S Kiss For ALL
P.S Kiss For ALL
Vizitato- Vizitator
Cica tre` sa fac o mica descriere sau ceva de genu`...
Firts...Hello To Everybody!
Sunt Spiridus aka Bianca sau Deea...deja stiti prea multe despre mine...is o fire cam misterioasa, nu dau detalii multe
Salut staful PartyRadio si kiss dulce toti ascultatorii si vizitatorii!
Enjoy With PartyRadio!
Firts...Hello To Everybody!
Sunt Spiridus aka Bianca sau Deea...deja stiti prea multe despre mine...is o fire cam misterioasa, nu dau detalii multe
Salut staful PartyRadio si kiss dulce toti ascultatorii si vizitatorii!
Enjoy With PartyRadio!
Bianca- Admin
-
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009
Eu am aparut cam tarziu in "familia" voastra...nah`..date fiind circumstantele...niciodata nu e prea tarziu...ma uit la restul si vad ca sunt destul de vechi, tocmai din mai 2008...eh...am timp s-a ma integrez, daca nu am facuto deja
A Big Kiss From Me!
A Big Kiss From Me!
Bianca- Admin
-
Cu Brio Esti In Familia Noastra Sper Sa Fii FFFF Mult Alaturi De Noi
Vizitato- Vizitator
Pai Judecatoare Sa Vad Si Eu Dj ei Nostrii Vechi Daca Se Apuca Serios De Forum ... Tare Curios Sunt Si Eu Asa Cum Aproape Zilnic Tu Esti Aici !! Kiss Din Partea Mea !!
Vizitato- Vizitator
...simplu : bine v-am gasit!
doarpisti- Vizitator
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 13/04/2008
Asa Asa Curaj doarpisti bun venit pe forumul nostru !!
Sper Sa Gasesti Lucruri Interesante Aici !!!
Sper Sa Gasesti Lucruri Interesante Aici !!!
Vizitato- Vizitator
Hallo PartyPeople !!!
Je suis r3dbull....asa ma stie lumea pe Undernet.Ascult PartyRadio de....anul trecut prin vara...oricum de foarte mult timp.Am trecut impreuna cu acest post de radio si prin bune si prin rele...important e ca suntem inca impreuna (sa nu intelegeti altceva )!!!
Judecatoru pupici multi...
Let`s dance PartyPeople !!!!!
Je suis r3dbull....asa ma stie lumea pe Undernet.Ascult PartyRadio de....anul trecut prin vara...oricum de foarte mult timp.Am trecut impreuna cu acest post de radio si prin bune si prin rele...important e ca suntem inca impreuna (sa nu intelegeti altceva )!!!
Judecatoru pupici multi...
Let`s dance PartyPeople !!!!!
r3dbull- Admin
-
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 46
Localizare : Medias
Data de inscriere : 26/04/2008
Salut r3dbull ma bucur ca ai reusit sa vii aici pe forum ce sa zic Suntem O Mare Familie
Vizitato- Vizitator
Incet incet, dintr-o mica familie ce era o sa devenim o Mare Familie! Bine a-ti venit si sper sa popositi ceva vreme pe la noi!
Bianca- Admin
-
Bine v-am regasit colegii pe ziua de azi
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/03/2009