Cine este conectat?
În total sunt 15 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 15 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 25, Vin Mai 03, 2024 12:10 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
Daca E Free ....
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Daca E Free ....
Daca E Free Atunci Hai Sa Fie Nu ? Hai Sa Vedem Care Deschide Un Subiect Aici !
Vizitato- Vizitator
Re: Daca E Free ....
Ia sa deschid eu un subiect...) vorba ta Diliu...daca e free de ce sa nu profitam? Pana de idei momentan ) Dar ajunge si sa va spun buna dimineatza si sa va trimit cate un pupic nu?
Vizitato- Vizitator
Neatza Delia20cj si hai la chat chiar daca este forum cum ai zis tu !! Hai sa vedem cine se incumeta sa spuna aici ceva !!
Vizitato- Vizitator
daca tot nu zice nimeni nimic.. ( cred ca le-a papat lupu limba) atunci zic eu ca va doresc o zi insarita ca aici la cluj si mult soare in inimi.Ramaneti aproape
Vizitato- Vizitator
Dil|u am inceput sa intelegem cum stam cu dragostea asta ....NU esti singurul de aici care are emotii Hai cu BUNA DIMINEATZA SOARE Tuturor
P.S Kiss For ALL
P.S Kiss For ALL
Vizitato- Vizitator
Am trecut si eu sa va zic o zi si o saptamana plina de soare alaturi de PartyRadio. Ne reauzim saptamana viitoare candav....sper eu cat mai repede poop all
Vizitato- Vizitator
Delia20cj un sfarsit de saptamana cat se poate de insorita si frumoasa. Take care si sa revii repede
P.S Kiss For ALL
P.S Kiss For ALL
Vizitato- Vizitator
Emotii ? Stii R3bela am discutat odata cum este cu emotiile .. nush daca mai este necesar dar oricum o spun si aici .... avand in vedere ca am fost la fff multe radio uri .... de fiecare data ... la inceput aveam emotii ... dar acele momente sunt unice in viata cred ...
Vizitato- Vizitator
Da Dar Cel Mai Bun tot PARTYRADIO ramane !!
Pot fii 1000 de radio uri pe net Aici Simti Diferenta !! Aici Muzica Este Pe Gustul Tau !!
Pot fii 1000 de radio uri pe net Aici Simti Diferenta !! Aici Muzica Este Pe Gustul Tau !!
Vizitato- Vizitator
Daca E Free...sa fiu si eu... Rataceam pe site printre postari mai vechi cautand sa inteleg anumiti oameni . Unii ,,iubesc'' Partyradio la un mod ciudat, o urla de fatza cu sefu,dar...ce fac pt asta? Te fac sa simti un gust amar! Sunt in schimb si multi care chiar daca nu mai fac parte din anumite motive din familie cum o numesti tu Bogdane ,revin si fac cate un comentariu ce iti merge undeva la suflet.Aseara a intrat o persoana si te cauta,ii stiam nick si cate ceva de la tine,am zis cum te poate gasi si cateva vorbe cum de stiu cine e, chiar daca nu ne-am cunoscut, lucruri ce stiam de la tine.
A facut o apreciere :<^DawnN^> da amintiri ce nu se vor sterge Nicicand!
Stii am realizat ca au fost si multi cu suflet care chiar tin la ce a fost, si tin la tine, asta cred ca face Partyradio special !
Poate nu sunt apreciati cei care intradevar pun suflet si asta pt ca nu esti lasat,de cei care vor sa fie importanti in fatza ta si umbresc pe cei care vor binele si Tie si la Partyradio.
Ideea e ca ai oameni care chiar tin la tine si la Partyradio chiar daca nu o spun, si mai dau o apreciere ,poate nu trebuia dar asa am simtit eu,pe mine m-a emotionat discutia:
<^DawnN^> avem ceva in inima ce ne leaga pe toti,chiar daca acum suntem destramati
Frumos ,nu?
Asta m-a facut free... si sa raman la Partyradio cat o fi...
Kiss dulce Bogdan
A facut o apreciere :<^DawnN^> da amintiri ce nu se vor sterge Nicicand!
Stii am realizat ca au fost si multi cu suflet care chiar tin la ce a fost, si tin la tine, asta cred ca face Partyradio special !
Poate nu sunt apreciati cei care intradevar pun suflet si asta pt ca nu esti lasat,de cei care vor sa fie importanti in fatza ta si umbresc pe cei care vor binele si Tie si la Partyradio.
Ideea e ca ai oameni care chiar tin la tine si la Partyradio chiar daca nu o spun, si mai dau o apreciere ,poate nu trebuia dar asa am simtit eu,pe mine m-a emotionat discutia:
<^DawnN^> avem ceva in inima ce ne leaga pe toti,chiar daca acum suntem destramati
Frumos ,nu?
Asta m-a facut free... si sa raman la Partyradio cat o fi...
Kiss dulce Bogdan
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/06/2009
da asa e dawnn adica pentre speram sa revina alaturi noi si inca ceva "de ce oamenii revin aici?" Raspuns : Pentru Ca Punem Suflet!
Vizitato- Vizitator
Astfel de oameni trebuie apreciati,care chiar daca pleaca din anumite motive,sunt bine reveniti oricand si asta pt ca sunt convinsa ca au un loc aparte si inseamna ceva pt Partyradio si pt tine, nu doar vorbe !!!
kiss dulce Bogdan!
kiss dulce Bogdan!
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/06/2009
Free frumos cuvint si usor de inteles
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41