PartyRadio

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

PartyRadio
PartyRadio
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cine este conectat?
În total sunt 15 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 15 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 52, Joi Noi 21, 2024 1:07 pm
Ultimele subiecte
» Partyradio pentru mine
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyMier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady

» Un Om Special !
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyMier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady

» PartyRadio o familie unita
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyMier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady

» Primul Banc Nou Cu Bula
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyMier Oct 07, 2009 10:21 pm Scris de Robert84

» Un Banc Pe zii
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyLun Sept 28, 2009 10:35 pm Scris de Robert84

» Canalul #Triviana
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyDum Sept 27, 2009 1:12 pm Scris de Robert84

» bancuri de zi cu zi
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyDum Sept 27, 2009 1:09 pm Scris de Robert84

» PartyRadio In Vacanta Fortata !
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptySam Sept 26, 2009 10:02 pm Scris de JustLady

» Omul din spatele lui TIESTO
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyJoi Sept 24, 2009 10:20 pm Scris de Robert84

» pareri despre dj-ii de pe partyradio
Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste EmptyMier Sept 23, 2009 2:18 pm Scris de lidia

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PartyRadio

Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste

In jos

Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste Empty Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 20, 2009 10:55 am

Sa Spunem Tuturor Ca Avem Nevoie De
Unitate De Echilibru Si De Ce Nu De Respect Datorita Unor Persoane Care
Cred Ca Ar Fii Cazul Sa Spunem Si Numele Dar Tinem Inca Suspansul De
Aici Nu Plecam Ramanem Pe Undernet Chiar Daca Sunt Foarte Multi Care Nu
Vor Ca Noi PARTYRADIO Sa Existam Aici !!
Sa Multumesc Unor Persoane Care Sunt Alaturi De Noi Oricand Si Asta Sa Vede ; Simte Si Se Transmite !
Sa
Incep Cu Fetele Apoi Cu Baietii : Ilenuca ; Judecatoarea ; Jamila Apoi
Alin ; Mircea Si Dj_Julian Voua Bogdan (Judecatoru) Si PartyRadio Va
Multumeste Din Suflet !!

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste Empty Re: Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste

Mesaj Scris de Bianca Vin Mar 20, 2009 2:37 pm

In ziua de azi putini stiu sa aprecieze ce au langa ei si putini aprecieaza prietenia si sinceritatea! Sa incercam sa face din putinii Dj care sunt, calitate si nu cantitate!
Eu va multumesc ca sunteti alaturi de PartyRadio si multumesc ca m-ati primit in "Mica Familie"!
Bianca
Bianca
Admin

feminin
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009

Sus In jos

Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste Empty Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 20, 2009 2:53 pm

Acum O Luna Ascultai Acum Esti Cu Noi Stiu Ca Nu lasi Pentru Nimic Acest Radio Si De Aia Pot Spune Ca Familia Este Bucuroasa Sa Te Aiba !!! :*

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste Empty Re: Si Totusi Unde Sunt Multi Puterea Creste

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum