Cine este conectat?
În total sunt 50 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 50 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Joi Noi 21, 2024 1:02 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
Ascultator Vs Ascultator
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Ascultator Vs Ascultator
Sa Vad Si Eu Aici Cine Lauda PartyRadio Si De Ce !!
Batalie Intre Ascultatori !!
Provocari Cat De Multe
Batalie Intre Ascultatori !!
Provocari Cat De Multe
Vizitato- Vizitator
Re: Ascultator Vs Ascultator
De ce sa laud PartyRadio? De ce nu l-as lauda? Este drogul meu pt mine si cand devii dependent greu te mai desparti!
De ce drog? Pt ca cineva imi face diminetzile cu nori sa fie cu soare pt ca ma incanta cu muzica ce emite, pt ca merita tot respectul meu, pt ca face ca, cafelutsa de dimineatza sa aibe miros de primavara!
Prea multe laude nu dau bine...asa ca My Drog`s Is PartyRadio!
De ce drog? Pt ca cineva imi face diminetzile cu nori sa fie cu soare pt ca ma incanta cu muzica ce emite, pt ca merita tot respectul meu, pt ca face ca, cafelutsa de dimineatza sa aibe miros de primavara!
Prea multe laude nu dau bine...asa ca My Drog`s Is PartyRadio!
Bianca- Admin
-
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009
As Vrea Sa Fie Un Sfert Ca Tine In Aceasta Lume Dar Din Pacate Nu Este ... As vrea Sa Urmeze Multi Ceea Ce Faci Tu Aici !!
Vizitato- Vizitator
Este super PartyRadio si chiar ma bucur ca fac parte din echipa si sa mergem tot anainte
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/03/2009
io am o nebunie acum nush depinde ... cred ca morar si .. celalalt sunt mici copiii pe langa noi vreau sa vad care are tupeu cu o porta voce .. in amiaza mare sa strige in orasul lui in centru ... ;
Asculta Si Tu PartyRadio Cea Mai Buna Muzica Cei Mai Buni Dj !! ) curios .. cu un video pus .. dau medalia )
Asculta Si Tu PartyRadio Cea Mai Buna Muzica Cei Mai Buni Dj !! ) curios .. cu un video pus .. dau medalia )
Vizitato- Vizitator
Nu cred ca esti singurul cu astfel de ideei si singurul nebun. Eu una ma consider nebuna si faza cu strigatul in centrul orasului e ok pt mine, dar de unde iau portavocea?! Ar trebui sa praduiesc o masina a Politiei sa le-o fur! Eu ma gandeam sa merg in centrul orasului si sa ma sui pe cea mai mare cladire (Hotel Unirea) si sa tzip in gura mare "Ascultati PartyRadio"...ideei sunt, dar trebuie puse si in practica Aaaa! Bine te-am gasit si aici Catalin, incet incet iti faci intrare peste tot!
Enjoy With Us!
Enjoy With Us!
Bianca- Admin
-
Haideti sa facem o idee cu dedicatiile si sa facem cu un tel in direct sa se poate auzi si ascultatorii in direct
DjCata- PartyRadio DJ
-
Sal Bogdane eu plecasi de la radio din cauza ca nu se pune si manele la radio poi noi ne intrebam de ca nu avem ascultatori poi din cauza asta ca nus e baga si manele. Ia baga si manele si sa vezi cati ascultatori o sa avem eu tii anumar personal. O sa vb si cu steven sa intre si el anapoi la radio si intru si eu cu conditia sa se bage si manele
DjCata- PartyRadio DJ
-
Eu oriunde as plec la orice post de radio in inima mea tot am partyradio deci vin cu conditia sa bagam si manele si ati garantez eu cao sa fie ascultatori. Bafta vb maine la tel de dim la 9
DjCata- PartyRadio DJ
-
Parerea mea: Nu cred ca esti in masura sa pui conditii, dar asta ramane la aprecierea lui Bogdan. Oricum la PartyRadio face fecare ce vrea si cum vrea!
Bianca- Admin
-
Cred Ca Era Fiecare Face Ce Vrea Sa Dus .. E Cazul Sa Pun Si Eu Piciorul In Prag ... Nu ? Nu Sunt De Nimeni Invatat .. Asa Ca ..
Vizitato- Vizitator
De invatzat se invatza in timp, dar cred ca mai importanta e sa fii ajutat si respectat si restu` decurg de la sine si mult mai usor. Cand nu e respect fatza de "patron" sa zicem...angajatii iti fac de cap si sunt lipsiti de respect!
Bianca- Admin
-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita