Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 16 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 25, Vin Mai 03, 2024 12:10 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
AntiMANELE?!?
4 participan?i
PartyRadio :: Chit-Chat :: Muzica
Pagina 1 din 1
AntiMANELE?!?
Discutam zilele trecute cu Judecatoru despre viitorul PartyRadio...si printre altele am ajuns si la manele ( arde-lear focul sa le arda ).
Consider ca este important daca acest "curent muzical" sa mai fie prezent la PartyRadio.
Multi ascultatori am observat ca iubesc manelele...
Oare lipsa lor nu ar scadea numarul de ascultatori?
Consider ca este important daca acest "curent muzical" sa mai fie prezent la PartyRadio.
Multi ascultatori am observat ca iubesc manelele...
Oare lipsa lor nu ar scadea numarul de ascultatori?
r3dbull- Admin
-
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 46
Localizare : Medias
Data de inscriere : 26/04/2008
Re: AntiMANELE?!?
credem ca acest gen de muzica ... nu isi gaseste rostul daca dorim sa dam ascultatorului cea mai buna muzica cum ne si laudam .. asa ca daca vrem sa fim buni trebuie renuntat la acest "gen" pentru a face ceva de calitate si nu de cantitate !!
Vizitato- Vizitator
Cred ca fiecare are un gen de muzica preferat. Pt mine manelele sunt inexistente, dar nu putem acuza pe unii ca le asculta. Fiecare cu ideile si obiceiurile lor!
Bianca- Admin
-
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009
ca sa concluzionati ceva trebuie sa va ganditi la cateva lucruri
1. va intereseaza calitatea sau cantitatea
2. care sunt avantajele si dezavantajele
3. manele wtf?
Din clipa in care ai inceput sa difuzezi astfel de muzica si devi cunoscut usile iti sunt inchise dincolo de internet, in concluzie nu mai poti face nimic, da, este adevarat ai mai multi ascultatori dar din ce categorie de oameni fac ei parte? Plus ca nu trebuie sa fii neaparat ANTI ca sa nu practici acest gen de muzica. Un radio care se respecta si are ascultatori implicit muzica de calitate nu difuzeaza asa ceva, trebuie sa te orientezi pe un anumit gen de muzica fiindca nu ii poti multumi pe toti si e ce-a mai mare prostie sa incerci sa ii multumesti, elementele care stau la baza unei asa zise dezvoltari de la nivelul la care se afla radio-ul acum ar fi optimizarea web si multa reclama pe unde se poate, nu consider ca a pune manele nu este o solutie optima pentru a capata audienta. Dar asta e doar parerea mea, sper ca nu se va supara nimeni ca mi-am spus opinia.
1. va intereseaza calitatea sau cantitatea
2. care sunt avantajele si dezavantajele
3. manele wtf?
Din clipa in care ai inceput sa difuzezi astfel de muzica si devi cunoscut usile iti sunt inchise dincolo de internet, in concluzie nu mai poti face nimic, da, este adevarat ai mai multi ascultatori dar din ce categorie de oameni fac ei parte? Plus ca nu trebuie sa fii neaparat ANTI ca sa nu practici acest gen de muzica. Un radio care se respecta si are ascultatori implicit muzica de calitate nu difuzeaza asa ceva, trebuie sa te orientezi pe un anumit gen de muzica fiindca nu ii poti multumi pe toti si e ce-a mai mare prostie sa incerci sa ii multumesti, elementele care stau la baza unei asa zise dezvoltari de la nivelul la care se afla radio-ul acum ar fi optimizarea web si multa reclama pe unde se poate, nu consider ca a pune manele nu este o solutie optima pentru a capata audienta. Dar asta e doar parerea mea, sper ca nu se va supara nimeni ca mi-am spus opinia.
xenolith- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 38
Data de inscriere : 23/03/2009
AntiMANELE
Sunt de acord cu ce a scris xenolith.Personal as renunta la jumatate sau chiar mai bine din ascultatori dar sa emit o muzica de calitate....exact ceea ce se numeste muzica.
Nu pot sa spun ca sunt antimanele...daca ma aflu la un kef clar ca daca ar pune manele nu as pleca de acolo...asta este m-as conforma cu ceilalti.Dar de buna voie nu ascult manele.
Insa la un post de radio care doreste sa isi respecte ascultatorii (in primul rand) asa cum doreste sa fie PartyRadio, consider ca nu au ce cauta manele.
Cius all.
Pupici Di|iU ( tot asa ai ramas pentru mine )
[img]%5BURL=http://img511.imageshack.us/my.php?image=r3dbull.jpg%5D%5BIMG%5
Nu pot sa spun ca sunt antimanele...daca ma aflu la un kef clar ca daca ar pune manele nu as pleca de acolo...asta este m-as conforma cu ceilalti.Dar de buna voie nu ascult manele.
Insa la un post de radio care doreste sa isi respecte ascultatorii (in primul rand) asa cum doreste sa fie PartyRadio, consider ca nu au ce cauta manele.
Cius all.
Pupici Di|iU ( tot asa ai ramas pentru mine )
[img]%5BURL=http://img511.imageshack.us/my.php?image=r3dbull.jpg%5D%5BIMG%5
dj`moon- Vizitator
Pacat ca unii nu stiu sa aprecieze muzica buna si prefera manelele. Multe persoane si multi ascultatori prefera genul "manivele" decat ceva ce suna bine urechilor si multi bat in retragere de la posturile de radio unde nu sunt difuzate "manivele". Avand in vedere ca in Romania au fost intezise si sunt interzise difuzarea lor pe posturile de radio in Fm, unii incearca pe Undernet! Pana la urma toti sunt liberi sa asculte ce vor, dar pacat ca nu stiu sa aprecieze muzica buna. Cand o sa ajunga Guta, Salam sau alti cantaresti de manele la rangul lui Celine Dion sau multi altii, atunci o sa ii ascult si eu!
Bianca- Admin
-
Hai Sa Fim Clari Cu Cateva Lucruri Cum Au Aparut In Romania SI De Ce Au Fost Atat De Promovate Lasand In Jos Hip Hop ul care din pacate spune si acum lucrurilor pe nume ... Dumnezeu Sa Il Odihneasca Pe Domnul Ralu Filip Dar El A Fost Cel Care A Interzis HipHop ul Lasand Maneaua Sa Numere Banii Cu Magnetu ... AsaDar Si In Concluzie Cand Unu Ca Gigolo De Guta Va Vinde Pe Sfertul Lui Celine Dion Sa Nu Zic Tiesto ... Sau Altceva Atunci Asteptam Maneaua Sa Ne Inunde La PartyRadio !!
Vizitato- Vizitator
Colegu sa faci in asa fel sa scoti manele de la radio
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Ca sa nu se mai emita manele la Party, trebuie sa se discute cu toti Dj! Sau facut multe sedinte pe tema asta si multi din Dj nu ai inteles ca este o ora anume de emis manele! Cand nu e comunicare si intelegere cam greu sa iasa ceva bine. Eu sper sa iasa ceva bun din treaba asta si sa se respecte orele de emisie a manelelor, adik dupa ora 22-23. Parerea mea, acum depinde si de restul Dj-ilor!
Bianca- Admin
-
Bine zis antimanele ca astea oricum pika de tot si tot ramine techno si trance si dance la putere
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
De picat nu pica, cat e Gutza in floare, nu o sa pice.Si ink ceva, daca mergi la o nunta sau la un botez nu poti asculta house, Parazitii sau alte formatii. Manelele vor exista mult timp spre deliciul multora!
Bianca- Admin
-
PartyRadio :: Chit-Chat :: Muzica
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady