Cine este conectat?
În total sunt 52 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 52 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 52, Joi Noi 21, 2024 1:07 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
Usor Usor Anjunge Un Copil La 2 Ani !!
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Usor Usor Anjunge Un Copil La 2 Ani !!
Fara Sa Ma Uit Prea Mult Pe Un Calendar Vad Ca Usor PartyRadio (copilul meu sper si al multora) face 2 anishori Spune Si Tu Aici Parerea Ta !! Cum Poti Ajuta Un Copil Sa Creasca ?
Vizitato- Vizitator
Re: Usor Usor Anjunge Un Copil La 2 Ani !!
Cum poti ajuta un copil sa creasca?! Cu multa iubirea din partea parintilor (Bogdan si restu), cu multa hrana sanatoasa (multa muzica buna din partea Dj-ilor) cu mult devotament si respect! Sunt multe, dar sa punem pe cele mai esentiale!
Bianca- Admin
-
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009
Citeam cele scrise de tine Bianca.Vorbe frumoase dar din pacate atat....iubire din partea parintilor ?Parinte poate...BOGDAN si atat.Ziua asta de 27.05.2009 cand am postat pe forum nu o sa o uit niciodata.De ce?Ca a fost mare zarva pe canal..dar si ca am luat in brate o parte din atributiuni.Imi doresc spor in tot ce fac si voua la fel.Haideti sa readucem PartyRadio acolo unde trebuie : in top !!!
r3dbull- Admin
-
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 46
Localizare : Medias
Data de inscriere : 26/04/2008
Nici nu am zis alt nume in afara de Bodo...a scris "restu" pt cei care iubesc Partyradio, pt ca intradevar sunt care iubesc acest port de radio, dar sunt si mai multi care vor sa-l vada la pamant.Toata treaba este sa fim, sa fiti uniti, sa comunicati intre voi dj-ii si sa nu va certati.Eu cred in ceea ce poate Bodo si stiu ca va fi bine si ii voi fi alaturi oricand!
Bianca- Admin
-
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009
E adevarat ce spui.Si eu cred foarte mult in ceea ce face Bodo...dar SINGUR nu poate...oricat vrei sa realizezi un VIS...oricata vointa ai avea...singur nu poti realiza...desi daca ma uit in urma,Bodo poate fi o exceptie...PartyRadio exista INCA si o sa mai exista multa multa vreme...in CIUDA "PRIETENILOR".
r3dbull- Admin
-
sincer nu cred ca va merge mult .... implicarea a 2-3 persoane e in zadar ... ori toti ori niciunul .. si cum toti nu se poate ramane 1 2 ... asa ca sper ca in curand partyradio sa ramana o amintire placuta .. macar atat !! oricum in 10 zile serverul va fii down ... nu mai arunc banii pentru ceva ce nu am satisfactii !!!
Vizitato- Vizitator
E adevarat in tot ceea ce ai spus.E munca ta, banii tai..stresul tau...nervii tai.Si pana la urma pentru ce?
Pentru cativa oameni...Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa intru pe canalele pe care le stiu de luni bune : #partyradio, #triviana, #iubi.meu, #dragoste_nebuna si multe alte canale partenere si sa nu vad nimic de partyradio, un link sau cel mai important lucru : serverul sa fie down.NU vreau sa cred ca acesta va fi SFARSITUL PARTYRADIO.Te rog Doamne fa o minune!! PartyRadio trebuie sa existe !!!
Pentru cativa oameni...Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa intru pe canalele pe care le stiu de luni bune : #partyradio, #triviana, #iubi.meu, #dragoste_nebuna si multe alte canale partenere si sa nu vad nimic de partyradio, un link sau cel mai important lucru : serverul sa fie down.NU vreau sa cred ca acesta va fi SFARSITUL PARTYRADIO.Te rog Doamne fa o minune!! PartyRadio trebuie sa existe !!!
r3dbull- Admin
-
Dap este foarte frumos sa sarbatorim cu totii in fiecare an in echipa tot anainte pina la infinit
`DjCata}{- Vizitator
-
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 50
Data de inscriere : 26/06/2009
Sa vina cheful aniversar! Partyradio va merge inainte!!!! Iubesc Partyradio si pun din mine o parte in el,sper sa fie deajuns si fiecare sa faca la fel!!! Continuitate si oameni cu suflet sa fie!!!
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/06/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita