Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 48 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 48, Joi Noi 21, 2024 1:01 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
"Prieteni" ADEVARATI
2 participan?i
Pagina 1 din 1
"Prieteni" ADEVARATI
Dragelor si dragelor nu credeam ca o sa mai ajung vreodata sa o vad si pe asta.Sincer sunt scarbit de cata rautate si invidie exista in lumea asta.Oameni care ti-ai fost aproape, cu care ai petrecut zile intregi la PartyRadio, cu care ti-ai impartasit bucuriile si chiar si necazurile deoarece i-ai crezut prietenii tai...acei oameni te-au tradat.De cateva zile incerc sa ma pun in situatia lui Bogdan...ce o fi in mintea lui acum?Sunt 5 zile de cand PartyRadio este blocat de oameni rai sa nu functioneze.Si culmea este ca de oameni care au fost crescuti si modelati de PartyRadio.Chiar nu doresc sa ii dau numele acum celui care a fost...nu pentru ca nu vreau dar nu doresc sa murdaresc cu numele lui Forumul PartyRadio.Personal am ramas fara cuvinte.Daca le spui ca e rusine ce au facut iti rad in nas, daca incerci sa le vorbesti frumos iti rad in nas...Am ani buni de mirc dar ce am vazut in ultimele luni ma DEZGUSTA complet.In aceste zile am vrut sa renunt total la mirc...nici sa nu mai aud de el...dar nu cedez in fata LOR, dusmanilor.Pentru ca astfel tot ei ar castiga.Raman ferm pe pozitie si merg inainte.PartyRadio e la inceput de drum si stiu ca o sa mai fie ani buni de acum inainte.Bogdane stiu ca esti nu suparat ca e putin spus...personal ma rog pentru tine sa ai puterea INCA ODATA ( a milioana oara ) sa incerci sa uiti ce a fost si sa mergi mai departe alaturi de oamenii care ii ai si acum in aceste ,omente grele pe canal, hub sau iti scriu cateva cuvinte pe forum si blog.
Trebuie sa facem fata si acestor nemernici care insa din ce in ce mai mult impanzesc Undernetul.
Mu ma prea pricep eu la cuvinte dar sincer am vrut sa las ceva putin dar care sa te incurajeze putin, aici pe Forum.
Respectele mele,
r3dbull
Trebuie sa facem fata si acestor nemernici care insa din ce in ce mai mult impanzesc Undernetul.
Mu ma prea pricep eu la cuvinte dar sincer am vrut sa las ceva putin dar care sa te incurajeze putin, aici pe Forum.
Respectele mele,
r3dbull
r3dbull- Admin
-
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 46
Localizare : Medias
Data de inscriere : 26/04/2008
Re: "Prieteni" ADEVARATI
Asa e r3dbull ,oameni rai au fost si vor fi! Partyradio e numai unu si va fi multi ani inainte!!!
JustLady- Admin
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/06/2009
Subiecte similare
» asa este ,,PRIETENI''!!!!!!vINE VARA....deci....surprize-surpeize doar aici la.....***PARTYRADIO***
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita
Mier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady
» Primul Banc Nou Cu Bula
Mier Oct 07, 2009 10:21 pm Scris de Robert84
» Un Banc Pe zii
Lun Sept 28, 2009 10:35 pm Scris de Robert84