Cine este conectat?
În total sunt 43 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 43 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 43, Joi Noi 21, 2024 12:58 pm
Ultimele subiecte
Căutare
PartyRadio
Ce Nu Va Place La PartyRadio?!
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Ce Nu Va Place La PartyRadio?!
Daca tot ati laudat PartyRadio, acum sa vedem si ce nu va place, cred ca sunt unii care au ceva impotriva unor reguli sau mai stiu eu...puneti aici gandurile si parerile de rau fara nici o jena. Asa le putem remedia
Bianca- Admin
-
Numarul mesajelor : 69
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/02/2009
Re: Ce Nu Va Place La PartyRadio?!
Sincer vb si cu inima deschisa familia partyradio este mare si numeroasa ceea ce aici este foarte bine in schimb tre sa ascultam si un pik de ascultatori sa vada ca ai bagam in seama cu genurile de muzica care le plac. Sant si multi manelisti uite chiar ma intrebat fostul coleg de servici ca eu nu mai lucrez la politia comunitara ma intrebat de ce nu se mai baga manele la radio? Eu nu stiam ce sa ai raspund ca el mia zis ca se duce la alt post de radio sa asculte eu i-am zis sa stea aici ca o sa vb eu cu patronu si se rezolva si asa ma intreaba totii.
DjCata- PartyRadio DJ
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/03/2009
De ieri s-a votat. Se va pune orice muzica vreti voi Dj, dar asta nu inseamna ca se va face exces de manele. Oricum pe mine mai putin ma intereseaza asta, pt ca unii nu ma vor in Party Family o sa ma retrag usor usor!
Bianca- Admin
-
O Mare Familie Din Vorbe .. Faptele Sunt Putine ... Am Fost Pus La Zid Pentru Un Gen De Muzica ... Chiar asa ? Nu Se Vede Munca ? Sau .. Altceva Trebuia Sa IAsa La Suprafatza ?
Vizitato- Vizitator
Esti singurul care trebuie sa puna piciorul in prag. Daca s-a zis ca nu se emite un gen de muzica, atunci asa ramane, dar unii tot cum vor ei fac si de aia nu ma mai bag peste Dj! Voi fi alaturi de tine intot ce faci excluzand dj din Party Family!
Bianca- Admin
-
cred ca am pus piciorul in prag acum depinde de toata lumea nu doar de mine .. eu nu pot face minuni nu sunt magician ! sper sa inteleaga toata lumea ca in ce situatie este partyradio eu nu o imaginam ...
Vizitato- Vizitator
Si Am Uitat Sa Spun Un Lucru Foarte Important Aici !!
Dragilor Nu Laud Nu Salt In Slavi Pe Nimeni Dar Avem Printre Noi Oameni Care Altii II Doresc Si Nu ii Pot Avea Ganditi Innainte De 10 Ori Eu Va Spun Doar Ca Sunt Cativa Care Pun Suflet Aici Dar Nu Sunt Lasati Sa Faca Treaba Pana La Sfarsit Hai Sa Judecam Dupa O Perioada O Luna Ce Ziceti ?
Dragilor Nu Laud Nu Salt In Slavi Pe Nimeni Dar Avem Printre Noi Oameni Care Altii II Doresc Si Nu ii Pot Avea Ganditi Innainte De 10 Ori Eu Va Spun Doar Ca Sunt Cativa Care Pun Suflet Aici Dar Nu Sunt Lasati Sa Faca Treaba Pana La Sfarsit Hai Sa Judecam Dupa O Perioada O Luna Ce Ziceti ?
Vizitato- Vizitator
Sunt In Party Family mai multe persoane care vor raul acestui radio decat binele. Indiferent de numarul celor rau voitori, trebuie sa le tinem piept...este o vorba..."Binale invinge intotdeauna" si daca ramanem impreuna v-om iesi invingatori!
Bianca- Admin
-
cred ca o familie doar cu numele .. faptele 2 3 sau deloc nu stiu cum se va ajunge ... am incercat si incerc sa nu ducem lipsa de nimic si degeaba ... unde gresesc ? ziceti voi aici !
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» TOP 29 PartyRadio
» Reguli Operator #PartyRadio Undernet !
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» PartyRadio 2 Ani !
» Bine Ai Venit !!
» Reguli Operator #PartyRadio Undernet !
» Tema emisiuni din 16 Aprilie Naivitatea:- o slabiciune?-o arma? cat de naiv esti?
» PartyRadio 2 Ani !
» Bine Ai Venit !!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Oct 14, 2009 8:03 pm Scris de JustLady
» Un Om Special !
Mier Oct 14, 2009 8:00 pm Scris de JustLady
» PartyRadio o familie unita
Mier Oct 14, 2009 7:57 pm Scris de JustLady
» Primul Banc Nou Cu Bula
Mier Oct 07, 2009 10:21 pm Scris de Robert84